play_arrow

اجتماعي

Savaşın Bile Bir Ahlakı Var! | Sınır Etkisi

pod04 ديسمبر 14, 2023 1


Background
share close

Şimdi gelelim büyük oyuncuların anlaşamamazlıklarının oyun alanı haline gelmiş ülkelere.. Yıl 2023 olmuş hali hazırda hala savaş gördüğümüz, insan haklarının göz göre göre kimsenin sesi soluğu çıkmadan çiğnenen ülkelere..

Bu ülkelerdeki savaşın ahlaksızlık seviyesine gelmesini konuştuğumuz sırada sadece insanların sosyal medyada iki çift laf edip daha ötesini yapamadığı dönemde, büyük develer tepişirken altta ezilen halklara “devletin, ülkenin ne için var” olduğunu sorduğumuz zaman ne cevap alacağız? İnsan için mi? O yüzden mi devlet yöneticileri tarafından bombaların konumlandırılması insana, halka, sivile oluyor..? Toplumlar ne zaman bir araya gelip savaşın, ölümün sadece kendilerine olduğunu anlayacaklar ve sonrasında yöneticilere biz ayrılmak, ayrıştırılmak, savaşmak, ölmek, öldürmek istemiyoruz diyecekler? 

Sınır Etkisi programında bu hafta savaşın ahlakı var mı, savaşa kural koymak mümkün mü değil mi bu soruların cevaplarını aradık.

  • cover play_arrow

    Savaşın Bile Bir Ahlakı Var! | Sınır Etkisi
    pod04

إعداد وتقديم: Kader Işık

وسوم: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

الإعلام الموجّه يشوه الحقيقة في بلادنا ويطيل أمد الحرب..

سوريا بحاجة للصحافة الحرة.. ونحن بحاجتك لنبقى مستقلين..

ادعم عنب بلدي

دولار واحد شهريًا يصنع الفرق..

card_giftcard اضغط هنا للمساهمة

Rate it
الحلقة السابقة
Sınır Etkisi
4
play_arrow
share playlist_add
close
  • 4

اجتماعي

Kaybolan insan hakları aktivisti ‘Ahmed Katie’ nerede? | Sınır Etkisi

pod04 ديسمبر 7, 2023

Sığınmacı Hakları Platformu, 27 Kasım'dan itibaren kendisinden haber alınamayan Ahmed Katie'nin bulunması talebiyle basın toplantısı düzenledi. İstihbarattan kişilerle görüşeceğini söyledikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Katie'nin bulunması için çalışılması talebi vurgulandı.

قراءة المزيد trending_flat